{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Kargo Takibi
- blogAtelier -

Atelier Rebul

Asırlık Formüller & Koku Uzmanlığı

ISTANBUL BOSPHORUS

İstanbul, her köşesinde ayrı bir hikaye barındıran, tarihle modernliğin iç içe geçtiği, eşsiz güzelliklere sahip bir şehir. Atelier Rebul, bu büyüleyici şehrin en önemli simgelerinden biri olan İstanbul Boğazı'ndan ilham alarak, İstanbul koleksiyonunun 10. yılında yepyeni bir serüvene yelken açıyor:


İstanbul Bosphorus Koleksiyonu.


Atelier Rebul, İstanbul'un bambaşka bir simgesi olan İstanbul Boğazı'ndan ilham alarak, İstanbul koleksiyonunun 10. yılında yeni İstanbul Bosphorus Koleksiyonunu Cansu Dere ile birlikte deneyimlemeye davet ediyor. Bu koleksiyon, her köşesinde mucizelerin gerçekleştiği, romantik, egzotik ve mistik İstanbul'u, hayatın nabzını Boğaz'ın suları arasında yankılandığı özüyle kucaklıyor.



Yenileyici Bir Kaçışın Hikayesini Anlatan Ferahlatıcı Bir Koku Hikayesi…


İstanbul Bosphorus Koleksiyonu, sizleri cezbedici tuzlu havasına koruların tazeliğinin eşlik ettiği Boğaz boyunca keyifli bir yürüyüşe davet ediyor. Koku ailesinin üst notalarında Boğaz’dan ilham alan taze ve ferahlatıcı yeşil notalar, aromatik Mimosa çiçeği ve ışıltılı dalgaların fısıltılarının taşıdığı deniz tuzu bulunurken, orta notalar Boğaz'ın sakin güzelliğinin temsili  çiçek notaları akustik bir dansa eşlik ediyor. Kokunun merkezindeki Türk Gülü, İstanbul havasındaki zamansız romantizmi anımsatırken, frezya ise eşsiz Boğaz manzarasına baş döndürücü bir dokunuş ekliyor. Alt notalarda ise deniz kıyısındaki ağaçlar sakin kokusuyla sizi Boğaz kıyısında dinlenmeye davet ediyor. Mavi Akdeniz Çamı ile harmanlanmış koku size İstanbul'un büyüleyici korularını hatırlatıyor.



Cansu Dere ile Deneyimlenen İstanbul'un Mistik Güzelliği.


Atelier Rebul ve Cansu Dere, İstanbul Boğazı ile uzun süreli bir koku yolculuğuna çıkıyor. Bu heyecan verici kampanya sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da tanınan ünlü oyuncu Cansu Dere yer alıyor. Koleksiyon, Cansu Dere'nin ışıltılı duruşuyla birleşerek, Boğazın büyüleyici ruhunu yansıtıyor. İstanbul Bosphorus Koleksiyonu’na Katılan Ürünler



Atelier Rebul İstanbul Bosphorus koleksiyonu, sadece bir koku deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda günlük kişisel bakım ritüellerinizi zenginleştirecek bir ürün yelpazesiyle geliyor. Bu koleksiyonda; İstanbul Bosphorus Eau de Parfum, Kolonya, Duş Jeli, El ve Vücut Losyonu, Sıvı Sabun, Çubuklu Oda Kokusu, Mum, Hediye Kiti ve Kolonyalı Mendil gibi ürünler yer alıyor. Her bir ürün, Boğaz'ın serin sularından ilham alan mavi tasarımıyla dikkat çekiyor ve İstanbul'un büyüsünü evlerinize taşıyor.

/blog/istanbul-bosphorus/